Om Roskilde Sten og Grus ApS

Tilbage i 1970érne, gjorde Aksel Jensen et fund af sand på hans landbrugsmarker i Nordsjælland. Inden længe tog salget af sandbankerne over og startskuddet til råstofbranchen var sat ind.

Næste generation bidrog med sin vognmandsforretning der var drevet i en årrække af sønnen Jørgen Jensen, men også han kunne se fremtiden i råstoffer, så lastbilerne blev byttet ud med egen grusgrav i Himmelev, gummigeder og produktionsanlæg. Ved denne placering tæt på Roskilde, gav det adgang til store projekter i bl.a. København, da infrastrukturen allerede dengang spillede en væsentlig rolle i en travl hverdag. Det tager år at bygge en virksomhed op for bunden samt få etableret et solidt kundegrundlag, men med en god portion tålmodighed, flid og en positiv indstilling, begyndte Jørgen Jensen Sten og Grus ApS at blomstre.

Siden da har virksomheden udgravet flere arealer i omegnen af Roskilde, og siden 1999 har det primære gravearbejde været ved Øde Hastrup Vej i Roskilde, hvor aktiviteterne bliver omdøbt til Roskilde Sten og Grus ApS. Arealet er siden vokset og tredje generation, Anders Jensen har taget over på den daglige drift. Den familieejet virksomhed har i dag en mellem 35-40 medarbejder afhængig af sæsonen og aktivitetsniveauet, der hver dag yder sit bedste for at producere Danmarks bedste sortiment af kvalitetsmaterialer.

Grusgraven levere både til de helt store anlægs og byggeprojekter, til den lille håndværker, gartner, murer og entreprenør samt til den private husejer som har mulighed for at komme med egen trailer og hente materialer til den nye terrasse i privaten.

Fra Roskilde Sten og Grus ApS kører dagligt mange lastbiler ud på de danske veje, så her fra Roskilde bidrager vi i stor stil med at vedligehold den store efterspørgsel der generelt er på råstoffer, i takt med alle de igangværende byggerier, vejprojekter og andre former for nutidens fremtidssikring af vores land. Hvilket vi som virksomhed kun kan føle en stolthed over.